L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent convoca places per a la temporada 2016

0

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, de caràcter formatiu (integrada per músics becats) i amb una trajectòria de 16 anys, ha obert una convocatòria pública extraordinària de places titulars i suplents per a la seua temporada 2016. Una temporada en la que comptarà amb grans solistes i directors de prestigi nacional i internacional i per a la que es busca cobrir 29 places titulars de les diferents famílies d’instruments: corda, vent-fusta, vent-metall i percussió. Però a més, a banda de les 29 places titulars, l’orquestra atorgarà varies places suplents per a cobrir possibles vacants.

La convocatòria, adreçada a tots els estudiants de 5é de grau professional, grau superior i postgrau residents a la Comunitat Valenciana, te un termini màxim de presentació de sol·licituds que finalitza el 24 de febrer. En aquest sentit, per tal de participar en la convocatòria, cal descarregar les bases al següent enllaç: http://www.adlibitum.es/orquesta-sinfonica-caixa-ontinyentdescargas

Les audicions tindran lloc el 27 de febrer a les escoles AD LIBITUM d’Ontinyent i AULAMEDA-AD LIBITUM de València davant del tribunal format per professors de l’Acadèmia d’Alt Rendiment d’AD LIBITUM junt al director de l’orquestra.

La beca, valorada en prop de 800€, inclou formació amb diferents directors de prestigi nacional i internacional com ara Xavier Gagnepain, Jose Rafael Pascual Vilaplana o Saül Gómez, director titular de l’orquestra. A més, inclou jornades de treball seccional amb reconeguts solistes com ara David Apellániz per a la corda, Roberto Turlo per al vent-fusta, David Llácer per al vent-metall o Sisco Aparici per a la percussió, entre altres. També compren classes individuals amb professors de l’Acadèmia d’Alt Rendiment d’AD LIBITUM així com les classes d’aquesta acadèmia al curs d’estiu.

Publicitat