IniciGeneralLa 4a Jornada de turisme d’interior de Bocairent analitzarà la posada en...

La 4a Jornada de turisme d’interior de Bocairent analitzarà la posada en valor del patrimoni

El potencial de la serra de Mariola serà un altre dels temes tractats.  El termini d’inscripcions finalitza el 23 de juliol

jornada turisme bocairent-1La posada en valor del patrimoni artístic obrirà i tancarà la 4a Jornada de turisme d’interior de Bocairent que se celebrarà a la sala Joan de Joanes el 29 de juliol pròxim. Així, una ponència a càrrec de Carmen Díaz i de Joaquín Vidal analitzarà el paper de la fundació La llum de les imatges en aquest àmbit mentre que una visita al Museu parroquial permetrà veure un cas pràctic.

La serra de Mariola serà l’altre tema principal amb una al·locució d’Emili Calatayud sobre “recursos i estratègies de generació de valor” en aquesta zona. A més, l’associació formada per sis ajuntaments de l’àrea aprofitarà la cita per donar a conèixer la seua pàgina web ja que les edicions anteriors d’aquesta iniciativa de la Regidoria de Turisme de Bocairent van ser el germen de la seua constitució.

Finalment, la programació inclou una xerrada sobre el disseny d’una ruta eqüestre de la mà de Lola Teurel, professora del campus de Gandia de la Universitat politècnica de València, i un dinar a un restaurant local. La inscripció, oberta a qualsevol persona interessada siguen o no professional, pot formalitzar-se mitjançant la butlleta existent al web de l’Ajuntament de Bocairent (www.bocairent.es) abans del dia 23.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular