L’oficina de turisme d’Ontinyent renova la validesa de la seua certificació de qualitat turística

L’oficina municipal de turisme d’Ontinyent, situada al Palau de la Vila, ha estat recentment evaluada per l’ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola) per tal de valorar l’eficàcia d’aquest sistema de qualitat, implantat en 2009. Segons s’explica des del Departament de Turisme, el resultat favorable obtingut en la que ha estat la segona auditoria que es feia a l’oficina, permet renovar la validesa del reconeixement del segell o marca “Q” otorgat a Tourist Info Ontinyent, que avala que el sistema de qualitat implantat complix amb els requisits de la norma UNE 187003:2008.

Esta norma estableix les condicions de qualitat que deuen complir les oficines d’informació turística en el seu procés d’acollida als visitants relacionats amb l’aprovisionament i màrqueting dels serveis d’informació, així com les infraestructures i el manteniment de les instal·lacions en les que es presten els serveis d’informació i acollida.

Des del Departament de Turisme s’explica que la implantació d’este sistema de gestió de la qualitat permet realitzar una planificació de treball anual que s’ha centrat en la consecució d’objectius com la superació de l’índex de satisfacció del turista a través de les enquestes realitzades, entre altres.

El sistema de gestió de la qualitat implica una sèrie de beneficis per a l’usuari com és la garantia qualitativa en els serveis que se’ls ofereixen, participen de forma activa en la millora del servei mitjançant els formularis de Queixes i Suggeriments, tenen una major confiança en la professionalitat del personal, i el servei està adequat a les seues expectatives i necessitats.

Segons explica el regidor de Turisme, Joan Sanchis, “per a l’oficina també suposa avantatges. Per una part s’ha millorat la gestió que es reflexa en l’excel·lència del servei i per tant de la competitivitat. Per altra, el procés significa una millora continua i un reconeixement per part del sector turístic i del turista, situant-se entre les millors oficines de la Comunitat Valenciana. A més, a més, la utilització de la marca “Q” permet disposar d’un instrument de promoció turística molt significatiu dels recursos turístics d’Ontinyent”.

Des del Departament Municipal de Turisme s’ha agraït la col.laboració de l’Agència Valenciana del Turisme, empleats temporals de l’oficina de turisme, així com altres membres de l’Ajuntament que han col·laborat en l’adequació i adaptació de les instal·lacions segons la norma.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …