Reunió amb el sector de l’automoció al cicle “Ontinyent marca el camí”

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el seu equip, reprenien aquest dimecres les reunions del cicle “Ontinyent marca el camí” en un encontre amb empresaris locals del sector d’automoció, que valoraven positivament l’impacte de la política fiscal municipal impulsada pel govern ontinyentí.

El primer edil, que acudia acompanyat pels regidors Jaime Peris, Pablo Úbeda, Sayo Gandía i Manuel Cuesta, va repassar amb els empresaris els resultats del III Pla de Reactivació Econòmica, analitzant les últimes mesures posades en marxa per reactivar l’economia com ara la baixada generalitzada del 10% de l’IBI, les noves bonificacions a les empreses que generen ocupació o el manteniment de la congelació de taxes i impostos que es va iniciar en 2011, que van ser valorades molt positivament pels presents.

L’alcalde va destacar la voluntat “de seguir treballant colze a colze amb les empreses del sector en Ontinyent perquè aquest siga cada volta un major referent dins i fora de la comarca. En el sector de l’automòbil també és important exercir la capitalitat que volem, i que els veïns i veïnes d’Ontinyent i La Vall d’Albaida siguen conscientes que ací tenen tot tipus de tallers que poden atendre a tot tipus de vehicles”, assenyalava.

El President de l’Associació de Tallers i Automoció de la Vall d’Albaida, Ximo Gramage, destacava la importància de mantenir un contacte fluït amb l’Ajuntament per tenir coneixement de les diferents ajudes i mesures que poden beneficiar al sector, i posava de relleu la col•laboració amb el consistori cada any amb motiu de la fira de l’automòbil “Firauto Ontinyent”.

Tal com afegia Jorge Rodríguez, el Cicle “Ontinyent marca el camí”, encetat als últims mesos de l’anterior legislatura per tal de replegar propostes i idees dels diferents sectors ciutadans, “suposa una mostra de treball efectiu per afavorir la comunicació amb els diferents sectors. Hui en dia es parla molt de participació ciutadana però no es treballa tant. Nosaltres pensem que cal no parlar tant i actuar més, i seure a compartir opinions i treballar en la posada en marxa d’ajudes per a afavorir als diferents sectors ens sembla essencial”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Proves d’Accés a les Universitat per a majors de 25 i 45 anys es realitzaran els dies 5 i 12 de setembre

La Comissió Gestora dels Processos d’Accés i Preinscripció ha acordat que les Proves d’Accés a …