13/07/2024 - 12:35
Més

  Formes d’estalviar en l’oficina per millorar l’economia de l’empresa

  Altres notícies

  Hi ha vegades en el que l’empresa es veu obligada a reduir costos per a què puga continuar creixent. Aleshores, quan l’empresari quan es troba en aquesta situació, el primer que pensa és com estalviar diners, sense que aquesta acció puga afectar al personal i a la qualitat del servici del negoci.

  Així mateix, hi ha una sèrie de pautes que poden facilitar l’estalvi del negoci sense haver de fer grans esforços, i els quals permetran millorar la productivitat sense anar “un poc ofegats” en l’àmbit econòmic. De vegades, en moltes empreses no es donen conter del fet que hi ha xicotetes accions en el dia a dia que a llarg termini suposen un cost considerable per a l’empresa.

  En primer lloc, un dels més importants i més fàcils de dur endavant, és el tema del paper. Tant els treballadors com els alts càrrecs, de vegades no és donen conter de la importància d’estalviar paper. La quantitat de folis de paper que utilitzen en un mes és tan gran en una oficina que de segur que es pot reduir. Hi ha que tractar de reutilitzar els folis tot el que siga possible.

  En referència al mobiliari, és recomanable comprar mobles d’altres empreses que els han posat en subhasta o en tendes de segona mà. Són més econòmics i és una manera de fomentar a la reutilització i reciclatge de residus. Un altre aspecte a considerar és la compra de subministres, com per exemple equips informàtics, bolígrafs, entre altres. Cal que es comparen els preus a l’hora de comprar aquests productes, ja que hi ha una gran varietat de marques, algunes a preus més cars i d’altres més econòmiques.

  La impressora de l’oficina, també és un aspecte a considerar, ja que el consum de tinta és una despesa gran a l’any. Hi han empreses que es dediquen a la venda d’aquest consumible però que no són els originals, és a dir, venen cartutxos barats però la qualitat d’aquestos no es veu gens afectada, i duren el mateix que comprant-los en les grans companyies.

  Per altra banda, quan l’empresa és gran i hi ha contractats 20 treballadors, una opció és el teletreball. Permetre als treballadors que realitzen el seu treball des de casa i quedar-se en l’oficina amb 5 treballadors, es reduiran costos de manteniment.

  En conclusió, tots aquests aspectes fàcils de canviar, faran que millore l’economia de l’empresa. El consum d’energia, la compra se subministres, els consumibles, entre altres, són xicotetes pautes a tindre en compte, que a llarg termini suposaran un gran estalvi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -