13/07/2024 - 11:06
Més

  “Firauto Ontinyent” creix en m2 d’exposició i mostrarà més de 200 vehicles de 15 expositors

  Altres notícies

  Els professionals del sector organitzen amb el suport municipal un esdeveniment complementari i adjacent a la Fira d’Atraccions.

  Jorge Rodríguez destaca els atractius per a visitar la ciutat en un cap de setmana de Fira al que a més la ciutat serà epicentre del motor intercomarcal.

  Coincidint amb la tradicional Fira d’Atraccions, Ontinyent acollirà el cap de setmana del 14 i 15 de novembre la III edició de “Firauto”, la fira de l’automòbil organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent. Després dels bons resultats de l’anterior edició, “Firauto” creix en m2 d’exposició, expandint-se des de l’Avinguda d’Albaida cap a la zona de les paradetes de la Fira d’atraccions en els accessos als col•legis Martínez Valls i Vicent Gironès enlloc de cap a José Iranzo.

  La cita, per la qual s’exposaran més de 200 vehicles nous, de km 0 i d’ocasió, era presentada en roda de premsa per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i una representació de membres de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, encapçalada pel seu president, Ximo Gramage. L’alcalde destacava els atractius amb que es comptarà per a visitar la ciutat en un cap de setmana al que a més de comptar-se amb la Fira d’Atraccions “la ciutat serà epicentre del motor intercomarcal, amb una iniciativa que demostra que la unió fa la força, perquè unint-se els tallers que són competència es va a traure endavant un esdeveniment que suposa un nou element d’atracció per a la ciutat”.

  Jorge Rodríguez afegia que “per al Govern d’Ontinyent la promoció econòmica és essencial, i per això totes les propostes que arriben de col•lectius seriosos que col•laboren en aquest objectiu van a ser sempre escoltades i recolzades”, tot recordant que, a més de col•laborar amb l’organització de Firauto, el Govern ontinyentí ha atès la demanda de l’Associació de Tallers de rebaixar de 30 a 25 anys l’antiguitat a partir de la qual es bonifica el pagament de l’impost de vehicles.

  També des de l’Associació de Tallers, Ximo Sais destacava que “volem que la gent no es tinga que desplaçar a València o a altres comarques per vore una Fira d’Automòbil, i a més contribuir a que la Fira d’Ontinyent tinga atractius per a tota la família. És un gran esforç de coordinació però pensem que val la pena i anem a seguir treballant per millorar”, assenyalava. Sais afegia que altra novetat per a enguany va a ser que va a fer-se el sorteig de 2 caps de setmana a la costa en participacions que repartiran els tallers.

  Firauto tindrà el seu acte inaugural dissabte dia 14 de novembre a les 13:00 hores, i tant l’Ajuntament d’Ontinyent com l’Associació de Tallers d’Automoció conviden a tota la Vall d’Albaida i les comarques veïnes a visitar-la i aprofitar les grans ofertes que oferirà “en un cap de setmana al qual ningú podrà avorrir-se a la Fira d’Ontinyent”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -