Finalitzen les obres de la nova zona d’oci esportiu de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de creació d’una nova zona d’oci esportiu junt a l’espai verd de Benarrai amb la creació d’una pista de futbet, altra de patinatge i un pàrking per al voltant de 25 cotxes. En concret, la instal·lació de la pista de futbet que ocupa una superfície de 600 metres i la de patinatge amb 300 metres es troben l’espai que van deixar les cases demolides al tram final de l’Avinguda Generalitat.

Tal com va anunciar l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’objectiu d’estes actuacions “és seguir creant espais de convivència, donant un pas més enllà amb el que ha suposat la pista de pumptrack que tan bona acceptació té, en un entorn que també anem a dotar d’una pista de skate. Volem fomentar la creació de punts d’encontre perquè la ciutadania gaudisca de l’oci de forma saludable, en una ciutat cada volta més viva i amable per veïns i visitants”, assenyalava.

L’actuació ha suposat una inversió de al voltant de 10.000 euros, un cost que el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que “és baix gràcies a l’aprofitament materials: en el cas de la pista de futbet, per exemple, van a reutilitzar-se porteries retirades d’altres instal·lacions esportives municipals. Però tot i el cost baix, l’impacte és alt quant a la utilització i l’impacte en el dia a dia de les persones. Intervencions com estes permeten aprofitar espais en desús per donar-los nova vida i fer-los útils”, apuntava.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, incidia en que la creació d’esta zona “és altre pas endavant al treball que venim fent per fomentar entre els i les nostres joves la pràctica esportiva. L’esport no sols crea bons hàbits per reduïr el sedentarisme i potenciar la vida activa, sinó que suposa una alternativa sana per al seu temps d’oci”, concloïa.

Cal recordar que al marge d’esta actuació, en la zona de Benarrai està prevista la instal·lació d’una pista de skatepark que ocuparà una superfície de 537m2 i pressupostada amb 58.118’45 euros. Estes instal·lacions esportives acompanyaran al “pumptrack” (un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins) ocupa 1.220m2 i compta amb un carril que oscil·la entre els 1,8 i 2,8 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …