24/04/2024 - 5:05
Més

  Es resol el problema d’inundacions en vivendes del barri de Sant Rafel d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Govern d’Ontinyent ha posat en marxa les obres de modernització del sistema de drenatge dels carrers Bocairent i Aielo de Malferit, que permetran evitar els ocasionals episodis d’inundacions que es registraven en aquesta via ubicada al barri de Sant Rafel. Es tracta d’una actuació inclosa al III Pla d’Eficiència Urbana que impulsa el govern ontinyentí que inclou un total de 24 actuacions que el regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, destacava com a “molt necessàries per al dia a dia de les persones” amb una inversió global superior al 1’2 milions d’euros.

  La intervenció dóna resposta a una demanda del veïnat dels carrers Aielo de Malferit i Bocairent davant el colapse del clavegueram en episodis de pluges intenses, ja que aquest no tenia suficient diàmetre després de la construcció de noves vivendes a la part de dalt del carrer Aielo de Malferit. La intervenció, que es perllongarà durant al voltant d’un mes, consisteix en la creació d’una nova xarxa d’evacuacions del clavegueram que uneix el carrer Aielo de Malferit amb l’Avinguda d’Almansa, que conduirà les aigues fecals i pluvials de les vivendes de la part de dalt dels carrers Aielo de Malferit i Bocairent fins l’Avinguda d’Almansa, el que permetrà que les vivendes de la part de baix no es vegen afectades pels colapses de la xarxa i les consegüents inundacions. El cost de la intervenció és de 46.446 euros, aportats per l’empresa pública Egevasa dins del conveni que manté amb el consistori ontinyentí.

  El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, que visitava hui les obres junt al regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava la importància d’un pla “que contempla obres molt necessàries per millorar la seguretat, comoditat i condicions dels carrers i així com la imatge del conjunt del paisatge urbà”.

  El III Pla d’Eficiència Urbana (PEU) posat en marxa pel Govern d’Ontinyent en el període 2015/2016 acumularà a la seua finalització un total de 1.243.000 euros en un total 24 obres a tots barris de la ciutat, incloent millores en paviment asfàltic, xarxes d’aigua i clavegueram o voreres, executades principalment amb recursos propis però també a través d’un conveni amb l’empresa pública Egevasa i amb aportacions de la Diputació de València.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -