Un 6% més d’inversió per a plans d’ocupació a Ontinyent

El Govern d’Ontinyent augmentarà un 6% en 2017 les partides per a plans d’ocupació i reduirà el pagament d’interessos als bancs en un 10%. El regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, donava hui detalls al voltant de la proposta de pressupostos per al proper exercici en la seua àrea, en la qual s’inclou la delegació d’Hisenda.

Sanchis recordava en què “tot i que les competències directes no són municipals en aquest sentit, el foment de l’ocupació ha estat sempre una de les pedres angulars de l’acció del Govern d’Ontinyent”. Amb aquest objectiu, afegia, “estem recolzant les empreses per tal que aquestes creen ocupació i impulsant les activitats que fomenten la promoció econòmica, però també apostem per crear treball directe, com els 70 llocs sorgits amb els diners destinats a tal efecte en 2016, una partida que ara incrementem en un 10% (de 150.000 a 160.000 euros) per seguir en esta línia”.

El regidor posava també de relleu que la gestió econòmica del Govern d’Ontinyent “ens permetrà en 2017 mantenir o incrementar les partides destinades a les persones i alhora reduir despeses destinades als bancs”, explicant en aquest sentit que, tot i haver adquirit els terrenys del nou hospital amb un préstec de 1’85 milions d’euros, en 2017 el pagament de crèdits bancaris es redueix de 1.674.000 a 1.539.000 euros (un 8% menys) i el pagament d’interessos de 294.000 a 266.000 (un 10% menys).

Altra cifra significativa és l’augment dels fons destinats a activitats de foment de la participació ciutadana, que es tripliquen (de 2.000 a 6.000 euros), ja que, explicava el regidor, “la participació ciutadana no s’ha de quedar en paraules, i al marge de les grans línies d’acció com Ontinyent Participa volem potenciar les vies de comunicació amb els veïns i veïnes per treballar junts per la ciutat que volem”.

Finalment, Joan Sanchis destacava que el projecte de pressupostos municipals ja començarà a reflectir els efectes de la implantació de l’administració electrònica que s’ha inicia enguany: les primeres passes en aquest procés permetran al consistori en 2017 reduir un 33% la despesa en material d’oficina (de 30.000 a 20.000 euros) i un 23% en fotocòpies (de 25.250 a 19.500), “un estalvi que a més va aparellat a una major agilitat administrativa i a un nou granet de sorra en l’aposta per una ciutat més sostenible”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Adjudicades les obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La Solana

L’Ajuntament d’Ontinyent adjudica diverses obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La …