22/06/2024 - 21:38
Més

  Es presenta un llibre sobre l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent

  Altres notícies

  El passat divendres 18 de novembre va tindre lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent la presentació del llibre “EL TRATADO DE LA ERMITA DE SANT ESTEVE DE ONTINYENT” del que és autor Francisco Javier Francés Olmos, amb l’assistència d’un nombrós públic que omplia la sala.

  La presentació del llibre va estar presidida pel regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, i va comptar amb la participació del President de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, Pepe Bas Terol, l’autor del pròleg del llibre, Basilio Álvarez Úbeda, i l’autor Francisco Javier Francés Olmos.

  L’acte es va iniciar en unes breus paraules de Pepe Bas qui va presentar l’autor posant de manifest la seua vinculació a l’Ermita des de fa molts anys i el seu constant treball per tal de difondre l’ermita i tot el que representa per als ontinyentins.

  Seguidament, va ser Basilio Álvarez, l’autor del pròleg del tractat, qui va posar en valor el paper dels llibres com instrument de difusió de la cultura, l’important número de publicacions que es realitzen en una ciutat com és Ontinyent, i l’esforç dut a terme per Francisco Javier Francés Olmos, autor del treball d’investigació, per donar a conèixer la història de l’Ermita i els seus orígens històrics més enllà de les llegendes i mites que l’envolten.

  A continuació, va ser l’autor del “TRATADO DE LA ERMITA DE SANT ETEVE DE ONTINYENT”, Francisco Javier Francés Olmos, qui es va dirigir als assistents per explicar les raons que el van impulsar a escriure sobre l’ermita i va realitzar un repàs al contingut del llibre convidant els assistents a la seua lectura.

  Va tancar l’acte el Regidor de Cultura, Àlex Borrell, qui va agrair el paper de l’Associació de Llumeners en el manteniment de l’ermita i els seus voltants, i a l’autor del llibre per l’esforç dut a terme en donar a conèixer als ontinyentins i públic en general la història de l’ermita.

  Finalment, Francisco Javier Francés Olmos va procedir a signar llibres als assistents tancant-se l’acte amb un vi d’honor.

  Font: Associació de Llumeners de Sant Esteve

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -