valencia turisme fitur

En setembre es començarà a investigar el turisme il·legal en la Comunitat Valenciana

Cada vegada hi ha més habitatges que se sumen al turisme il·legal, aquests s’anuncien com a apartaments turístics però realment no ho són per que no tenen les llicències que toquen. Així que s’ha iniciat una campanya per a tractar de competir aquest turisme il·legal, que competeix negativament amb els allotjaments hotelers o extrahotelers que sí compleixen amb la normativa.

Aquesta campanya l’han organitzat l’Agència Valenciana del Turisme amb la col·laboració de l’Agència Tributaria i l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències. Començarà el 15 de setembre, i comprendrà tota la Comunitat Valenciana, així va explicar Francesc Colomer, president de l’Agència Valenciana del Turisme, l’objectiu de la campanya “comprovar que els apartaments turístics que es lloguen per temporada, es troben degudament registrats segons a la normativa turística d’aplicació”.

Amb el motiu d’aquest, es realitzaran visites d’inspecció als habitatges del litoral que estiguen anunciats en Internet a través de pàgines dedicades a aquest tipus de turisme, però també segons la informació que es recapte dels Serveis Territorials de Turisme i de les associacions dedicades al mateix, així com les reclamacions que la gent haja deixat.

Evidentment, totes les irregularitats que es detecten en les inspeccions seran sancionades. També es tractarà de realitzar més ofertes com per exemple en els hotels barats en València amb Expedia, en els càmpings o en els paquets turístics, per a donar més facilitat econòmica al turista i no caiga en aquest tipus d’allotjaments il·legals. Així afegia Colomer, “garantir la qualitat de les nostres instal·lacions i garantir la professionalitat dels serveis que es presenten, emparant simultàniament els recursos turístics i els interessos del sector empresarial, així com els dels turistes que ens visiten”.

Aquests són els municipis en els quals es realitzaran les inspeccions: Miramar, Bellreguard, Tavernes de la Valldigna, Gandia, Benidorm, Dénia, Torrevieja, El Campello, Calp, Vinaròs, Benicarló, Peñíscola, Alcossebre, Oropesa i Benicàssim. Com es pot veure, s’estén per tota la Comunitat Valenciana. També es realitzarà una contínua inspecció per Internet, mantenint el contacte amb les associacions turístiques, per controlar tots aquells que apareguen.

Per a finalitzar, el president va insistir en aquest aspecte “la Generalitat estarà sempre al costat del sector legal, els hotelers i el restant d’allotjaments que donen la cara, tributen, generant riquesa col·lectiva, ocupació i prestigi…La competència deslleial i l’intrusisme són fenòmens que devem combatre de manera conjunta diverses administracions i amb açò estem i estarem”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi