24/04/2024 - 5:07
Més

  El taller d’ocupació de l’Ombria del Benicadell inicia els treballs forestals

  Altres notícies

  El taller d’ocupació de l’Ombria del Benicadell ha iniciat els treballs forestals i els tractament silvícoles al Paisatge Protegit l’Ombria del Benicadell, unes actuacions es troben englobades en el taller d’ocupació d’àmbit comarcal de SOPROVA S.A, l’empresa pública de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida. Un taller que, com assenyala el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «Posa en valor un símbol social, cultural i ambiental de la Vall d’Albaida com és el paratge protegit de l’Ombria del Benicadell» mitjançant les especialitats de treballs forestals, infraestructura de jardins i monitors de sendes de natura, amb 10 alumnes cadascuna als quals se sumen 6 professors.

  Els treballs de silvicultura iniciats actuen sobre la vegetació arbrada i arbustiva que envolta les sendes d’actuació prioritària amb podes suaus i aclarides actuant, solament, sobre els peus mal formats, malalts, submergits o amb poca vigorositat i que generen una gran quantitat de material vegetal. També es realitzaran actuacions de cara a la restauració de talussos, l’habilitació d’àrees recreatives i fonts dins de la serra d’utilitat pública, la restauració de panells informatius o l’eliminació d’erugues de processionària. Les actuacions han estat proposades pels ajuntaments implicats al projecte que formen part de l’Ombria del Benicadell i que participen de la logística mitjançant la cessió de recursos materials.

  El Programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació convocat i gestionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, a través del SERVEF, i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades mitjançant la realització d’obres o servicis d’interés general i que possibiliten als alumnes la realització d’un treball efectiu per mitjà d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge que, junt amb la formació professional ocupacional rebuda, els proporcione una qualificació professional que afavorisca la seua inserció laboral.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -