13/06/2024 - 0:12
Més

  El trinquet de Benigànim reobri un any després amb nova coberta

  Altres notícies

  Després de quasi un any tancat, diumenge passat va reobrir les seues portes el Trinquet Municipal de Benigànim que estrenava coberta. Les obres havien d’estar acabades el 9 de juliol, però el nou govern les va trobar al 32% i amb nombroses dificultats per part de l’empresa adjudicatària per a poder-les finalitzar. Com assenyala el regidor d’urbanisme, Cristóbal Barceló: «Amb ànim d’evitar judicialitzacions innecessàries i amb la finalitat de no repercutir en l’ús del trinquet per part de jugadors i aficionats, es van fer les actuacions i modificacions necessàries per a poder acabar per fi les obres a final d’any» que s’ha completat en gener quan els operaris de l’ajuntament han fet la posada a punt que ha possibilitat la reobertura.

  El cost final de l’actuació ha estat de 116.333’85 € de fons municipals, parcialment sufragada per una subvenció de 90.000 euros de la Diputació en l’anterior legislatura que es corresponien amb el pressupost del projecte inicial. No obstant, les obres es van licitar en 130.631 € i, tot i que es van adjudicar a la baixa per 110.891 €, comptaven amb una previsió de sobrecostos d’uns 30.000 €, «que s’han pogut corregir per tal d’aconseguir uns acabats dignes, però amb el menor cost possible», com assenyala Barceló. «Amb la correcció del projecte hem estalviat quasi 25.000 euros als veïns de Benigànim», conclou el regidor d’urbanisme.

  Per a celebrar la reobertura del Trinquet es van disputar dues partides organitzades per l’escola de Pilota de Benigànim, una amateur i l’altra professional que van transcórrer en un ambient festiu i reivindicatiu per part dels aficionats que reclamaven la reobertura des de feia mesos. La partida d’aficionats va enfrontar a Guitarra, Jose i Alejandro, contra Jordi, Boluda i Xurrero, amb un resultat de 25-15 per als primers. I la partida de professionals, amb idèntic resultat, 25-15, va enfrontar a Domingo i Leandro contra Momblach i Gabi. Així doncs, des d’esta setmana el trinquet i l’Escola retornen als horari habitual per a jugadors i aficionats.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -