11/12/2023 - 17:42
Més

  L’Ajuntament d’Agullent expressa el seu condol per la mort de l’exalcalde José Antonio Casanova

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha emés una nota de condol per la mort de l’exalcalde de la localitat, José Antonio Casanova Galbis:

  La corporació de l’Ajuntament d’Agullent, en nom dels veïns i veïnes d’aquesta localitat, vol posar de manifest la seua profunda tristesa per la mort de José Antonio Casanova Galbis, qui va ser alcalde d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida durant dues legislatures consecutives, entre els anys 1991 i 1999.

  En el marc de la seua alcaldia es va dur a terme una intensa tasca de modernització del poble. Entre d’altres moltes iniciatives, es remodelà l’edifici de l’actual ajuntament, inaugurat a l’octubre del 1996, s’escometé la remodelació del centre històric d’Agullent i  es propicià la dinamització de l’activitat industrial al polígon.

  José A. Casanova Galbis va nàixer a Agullent el 9 d’octubre del 1949 i al llarg de tota la seua vida ha mantingut un estret vincle amb el seu poble. Des de l’Ajuntament d’Agullent es vol fer manifest el condol a la seua família i amics.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -