El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de nou com a arma política, com ha succeït en tantes ocasions”. Així ho va afirmar ahir la portaveu popular d’Ontinyent, Mercedes Pastor, en un debat davant els representants polítics dels principals partits amb representació a la comarca de la Vall d’Albaida.

Per al PP de Mercedes Pastor “el fonamental és treballar en una mateixa adreça per a aconseguir vertadera efectivitat, ja que de moment la infraestructura està en el seu primer any d’obres i per davant queden encara molt temps i passos que donar; des de la construcció del propi edifici en si, fins a perfilar la cartera de serveis i dotar-lo de tot el contingut necessari”.

Els populars d’Ontinyent insisteixen que “és molt important aconseguir la unitat de tots, partits polítics i entitats socials. Segons expliquen des del PP, l’objectiu de tots ha de ser treballar per continuar fent passos positius per al futur del nou hospital d’Ontinyent i no posar bastons a les rodes, alguna cosa que tan mal va funcionar en el seu moment i que podria tornar a passar factura a aquesta ciutat i comarca”.

Així mateix, des del PP ontinyentí han reiterat el seu desig que “les obres complisquen els terminis establits i que no es vegen afectats per la preocupació existent des del moment de l’adjudicació de l’obra, amb una baixa del 50% dels materials, alguna cosa que pot fer témer l’aparició de futurs problemes de sobre costos o en la pròpia empresa que executa l’obra i que esperem no passen”.

Repeteixen des del PP que “la voluntat és la de portar avant aquesta obra vital per a Ontinyent i comarca, des de la responsabilitat no sols en el compliment dels terminis i en la infraestructura projectada sinó en la cartera de serveis que es vagen a oferir”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent reparteix 21.000 mascaretes «Tèxtil Ontinyent» i 1000 viseres de seguretat en 5 dies

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit durant els últims 5 dies al repartiment de més de 21.000 …