02/10/2023 - 6:10
Més
  IniciGeneralBocairent destina 19.000 euros al Pla d’ocupació conjunt

  Bocairent destina 19.000 euros al Pla d’ocupació conjunt

  La participació de l’Ajuntament de Bocairent en el Pla d’ocupació conjunt de les administracions públiques valencianes va permetre la contractació de tres persones per a formar una brigada per al manteniment d’espais públics urbans. Així, el consistori va aportar 6.842,22 euros per a completar les parts proporcionades per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana i donar treball a un oficial i dos peons que van realitzar les seues tasques durant els darrers tres mesos amb una inversió total de 18.993,86 euros.

  La brigada va materialitzar més de vint actuacions destacant-hi la remodelació del Museu arqueològic municipal Vicent Casanova per a acollir l’exposició del lleó ibèric cedit pel Museu de Belles arts de València. No obstant això, els tres treballadors van millorar també la pavimentació, les voreres i la senyalització vertical de diferents punts repartits per tot el nucli urbà. Igualment, la façana principal de l’edifici històric de l’Ajuntament o l’adequació de l’espai situat en la base del campanar de la parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora van ser altres del projectes executats així com una important contribució a la nova canalització d’aigua potable de la piscina municipal o al cobriment d’un antic pou junt al dipòsit de sant Jaume.

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
  El més llegit