20/05/2024 - 4:22
Més

  El Museu de Titelles d’Albaida celebra el Dia Internacional dels Museus

  Altres notícies

  Des de dissabte 15 fins diumenge 22 de maig, el Museu de Titelles d’Albaida (MITA) és suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb un espectacle de titelles i visites guiades gratuïtes.

  Dissabte 15 de maig a les 12.30 hores tindrà lloc a la Sala del Tron del Palau dels Milà i Aragó una representació d’improvisació amb titelles a càrrec de la companyia Bambalina Teatre Practicable.

  De dimarts 17 a diumenge 22 totes aquelles persones que vinguen a visitar el museu amb un titella o marioneta tindran l’entrada gratuïta.

  Dimecres 18, Dia Internacional dels Museus, serà la jornada de portes obertes amb entrada gratuïta per a tots els visitants.

  Per a finalitzar, dissabte 21 i diumenge 22 a les 12.30 hores es realitzarà una visita guiada gratuïta per les tres sales expositives amb que compta el museu.

  El MITA està ubicat entre les torres de ponent i d’enmig del Palau del segle XV dels Milà i Aragó en la plaça Major d’Albaida. La seua col·lecció museística compta amb titelles i marionetes provinents d’Europa, Àfrica i Àsia, personatges reconeguts com els guinyols de Zapatero o la Duquessa d’Alba, els autòmats de principi de segle XX de Francisco Sanz o grups de titelles que han participat en espectacles teatrals o al cinema. En 2017 el MITA complirà 20 anys.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -