21/06/2024 - 0:09
Més

  Ontinyent forma als pares i mares sobre seguretat dels menors en internet

  Altres notícies

  Ontinyent oferirà aquest proper dilluns una acció gratuita de formació per a pares, mares i educadors sobre seguretat dels menors en internet. Ángel Pablo Avilés “Angelucho”, membre del Grup de Delictes Telemàtics de la Guàrdia Civil, i Jospe Albors, Director de Comunicació i Cap de Laboratori d’ESET Espanya, seran els encarregats d’impartir la xerrada “Els menors front als perills d’internet”, que s’oferirà el proper dilluns 16 de maig, a partir de les 19:00, al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

  Es tracta d’una acció inclosa a la programació de l’Escola de Pares i mares 2016, organitzada per la regidoria d’educació i el Gabinet Psicopedagògic Municipal, que enguany compta amb un nou format, apostant per jornades independents amb entrada lliure i gratuïta.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “per ara hem fet 7 xerrades que han tingut una bona acollida, especialment la realitzada per José Maria Toro que va omplir el Teatre Echegaray. Hi ha coses que anem a tractar de millorar de cara a properes edicions però la valoració és molt bona i esperem contar amb una bona acollida a les 3 activitats que ens resten en maig i juny”, destacava.

  Des d’ESET Espanya, Josep Albors explicava que la xerrada del proper dilluns a l’Echegaray “està enfocada a pares, mares i educadors, no per als menors, i en ella desmitificarem alguns aspectes d’internet, avaluarem riscos i avantatges i explicarem com protegir als xiquets i xiquetes dels perills més habituals”. Albors incidia en què “no serà una xerrada tècnica, no anem a parlar d’informàtica sinó sobre les eines que tots ja estem gastant en el dia a dia”, assenyalava.

  L’Escola de Pares i Mares es reprendrà el 25 de maig a les 19:30 a la Sala Gomis amb la xerrada “Padres Felices, Hijos Felices” a càrrec de la psicòloga Inma Mompó, una activitat organitzada per l’AMPA del CEIP Vicent Gironés a la qual es parlarà de com superar els problemes emocionals. Finalment, el 7 de juny, la Sala Gomis-Multiusos acollirà el taller-espectacle “Conta, juga, riu” a càrrec de l’actriu Maria Juan i la contacontes Paloma Balandis, un taller de contes amb un format teatral i en clau d’humor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -