El Govern d’Ontinyent augmenta les ajudes a AFAO

El Govern d’Ontinyent augmentarà l’ajuda municipal a l’Associació AFAO, responsable del manteniment del Centre de Malalts d’Alzheimer de la ciutat. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor de Política Social, Manuel Ruiz; i el President d’AFAO, José Ignacio Terol, acudien aquest matí a l’acte de signatura un nou conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Aquest nou conveni estarà vigent fins al 31 de desembre de 2015, i a més a més augmenta en 1.000 euros l’aportació municipal anual a partir de 2013, el que suposa una notable milloria respecte al conveni anterior, que s’havia de renovar anualment i per una quantia que estava congelada.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que “en un moment al qual es retalla en despesa social, nosaltres la incrementem, i a més en un conveni llarg en el temps que permet donar estabilitat al treball d’AFAO”, assenyalava el primer edil.En aquest sentit, el President de l’Associació de Familiars, Amics i Amigues dels Malalts i Malaltes d’Alzheimer i altres demències d’Ontinyent (AFAO), José Ignacio Terol, destacava que el nou conveni “ens dona molta confiança per a seguir treballant i oferint servei als malalts d’Alzheimer durant 4 anys, el que és altament positiu per a l’associació”.

El Regidor de Política Social, Manuel Ruiz, afegia que amb aquesta signatura “es segueix el camí marcat de considerar la cobertura social com un eix fonamental de l’acció de l’Ajuntament, fins i tot augmentant la quantia econòmica, al contrari del que estan fent les administracions autonòmica i central amb els seus retalls”. Ruiz recordava que a més a més el conveni inclou una clàusula molt positiva per l’associació, com és el prompte pagament del 50% de l’aportació, que evitarà a AFAO haver de pagar interessos per pòlisses de crèdit. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava “l’aposta del Govern d’Ontinyent per la política social, per estar al costat dels que ho necessiten en un moment al qual s’ha de prioritzar en els recursos que tenim i estar al costat dels més febles”, concloïa l’Alcalde.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …