Imatge de Pedro Galisteo amb el premi del Concurs, compartida per ell mateix a les xarxes socials.

El fotògraf ontinyentí Pedro Galisteo guanya el Concurs Internacional PHOCOS 2016

La Universitat de València ha estat premiada en el Concurs Internacional de Fotografia SUN Silk Road University Network PHOCOS 2016 de la Ruta de la Seda, celebrat a Corea del Sud, pel treball presentat per Pedro Galisteo, fotògraf i responsable de màrqueting de la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat.

Les dues fotografies presentades per Pedro Galisteo, guanyadores del PHOCOS 2016 de la Ruta de la Seda, han estat premiades amb una medalla i un diploma ‘Special Selection’.

La Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda (SUN) va ser l’organitzadora d’aquest primer concurs de fotografia sota el lema ‘Campus Life at University’ (Vida al campus universitari). La cerimònia de lliurament dels premis va tindre lloc a Corea del Sud el passat mes d’agost.

Les fotografies presentades per Galisteo al concurs retraten el dia a dia dels estudiants que realitzen les pràctiques de grau i postgrau a les Clíniques de la Universitat de València, entre les quals es troben la Clínica Optomètrica i la Clínica Odontològica d’aquesta universitat.

Pedro Galisteo és fotògraf i treballa a la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València. Ha estat nominat a Descubrimientos Photoespaña 2014 i ha obtingut tres mencions d’honor en els International Photography Awards en les categories de notícies generals, tradicions i cultura. També ha participat en el llibre guardonat amb el primer Premi Gourmand World CookBook en la categoria Best non Alcoholic Book ‘El gran libro de la horchata y la chufa’, dirigit per José Miguel Soriano del Castillo. Ha publicat els seus reportatges en mitjans de comunicació com ‘XL Semanal’ o ‘Interviú’, entre d’altres.

Font: Universitat de València

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Arts Volant arriben este estiu a La Pobla del Duc i Atzeneta d’Albaida

‘Les Arts Volant’ portarà l’òpera ‘El tutor burlat’, del compositor valencià Vicent Martín i Soler, …