Una avaria al tren fa que diversos viatgers arriben l’estació d’Ontinyent a peu

1
Fotografia de l'Associació de Veïns el Llombo publicada a Vilaweb Ontinyent

Ahir a la nit, al voltant de les 22:30 hores, es produïa una avaria en el tren Regional que cobreix la línia València-Alcoi a l’altura d’Ontinyent.

El comboi, segons informava a Twitter el compte de Rodalies de València (@CercaniasVLC), s’havia quedat detingut a l’entrada de l’estació d’Ontinyent, motiu pel qual la resta del trajecte, fins a les localitats d’Agres, Cocentaina i Alcoi, seria cobert en autobús.

A través d’unes fotografies publicades per l’Associació de Veïns del Llombo s’ha pogut observar que alguns dels viatgers del tren van optar per arribar fins a l’estació d’Ontinyent a peu, a través de les vies, il·luminant el camí amb els seus telèfons mòbils.

Aquesta situació se suma a les viscudes anteriorment, ja que en més d’una ocasió s’ha fet necessària la presència d’autobusos per cobrir el trajecte complet, a causa d’avaries. En aquest sentit, es pot destacar l’incendi que un tren va patir, també en l’arribada a l’estació d’Ontinyent, en juliol del 2014.

Aquestes avaries evidenciarien, per tant, la difícil situació en què es troba la línia, a l’espera d’inversions que s’han promés des de l’Estat però no han arribat.

Publicitat

Comments are closed.