11/12/2023 - 9:38
Més

  El CLJO celebra 25 anys amb nova seu i dues jornades d’activitats

  Altres notícies

  El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent aquest any 2016 està de celebració. L’entitat compleix 25 anys de trajectòria i per aquest motiu, s’han organitzat amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent diferents actes i activitats per al cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.

  El membre del CLJO Javi Vaello, explicava que, el divendres 21 d’octubre a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració de la seu del CLJO al carrer c/Ramon llin, numero 10. Un espai municipal que la regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava “l’alta funcionalitat d’aquestes instal·lacions, amb més de 1000m2 entre local i pati, que permet tota classe d’activitats com les que hui es presenten”. La regidora ha agraït la tasca del Consell en estos 25 anys, i ha donat l’enhorabona a tota la joventut d’Ontinyent.

  Després d’aquest acte inaugural, s’encetarà una taula redona per parlar de les estratègies i ferramentes per aplicar polítiques de joventut, igualtat i participació a Ontinyent amb els següents ponents convidats: Alberto Ibañez (Secretari Autonòmic d’inclusió i de l’Agència Valenciana de la igualtat i director general de l’Institut Valencià de la Joventut), Isabel Garcia (Diputada de joventut, esport i igualtat de la Diputació de València), Francisco J. Marco (President del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana i responsable d’igualtat) i Katy Usiña (Regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent).

  La tècnica del CLJO, Nati Anaya, també recordava que el dissabte 22 d’octubre, de 10 del matí a les 20 hores de la vesprada, hi haurà un Skatepark muntat per gaudir d’aquest esport, amb música, concursos, obsequis, etc. Les activitats continuaran amb una passejada amb bici i dinar pel barri de Sant Rafel, organitzada per Muntis i Ontinyent en bici. L’eixida serà a les 12 del matí a la porta de la seu del CLJO (c/Ramon llin, 10).

  A les 17:30 hores s’inaugurarà la VI Fira d’associacions, amb l’actuació en directe del grup de joves Esir, i més tard tindrà lloc una xerrada a càrrec de les Merudes i Més que dones. Per concloure aquesta celebració, s’ha organitzat un sopar popular amenitzat per una xaranga, que tindrà un cost de 3 € i els i les ingressades hauran d’inscriure’s abans del divendres 21 d’octubre a la seu del CLJO.

  Des del CLJO s’ha convidat a tots i totes a aquests actes del 25 aniversari de l’entitat, per tal de gaudir junts d’aquesta celebració. A més, també han agraït la col·laboració de les associacions que han participat en la programació de les activitats del 25 aniversari.

  Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -