Alts càrrecs del món polític i empresarial confirmen la seua assistència a l’Entrada de Moros i Cristians

Nombrosos alts càrrecs del món polític i empresarial han confirmat la seua assistència a la Tribuna d’Autoritats disposta per a l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent. Del món polític, junt a l’amfitrió Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, estaran la Consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez-Zaplana; Ximo Puig, Secretari General del PSPV-PSOE i Diputat de Les Corts Generals a Madrid; el també Diputat a Corts Generals per Compromís Joan Baldoví; així com el Sotsdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Valderrama.

Han confirmat també la seua presencia la Directora General de Dependència i Majors Pilar Albert; el Síndic de Compromís a Les Corts, Enric Morera; la Portaveu d’Educació del Grup Socialista a Les Corts, Pilar Sarrión i els també Diputats a Corts Juan Ignacio Ponce i Emili Altur (Compromís) i Lluis Torró (EUPV). Des de la Diputació de València arribarà la Diputada Delegada de Personal, la popular Remedios Avia. També acudiran a l’Entrada alcaldes de diversos municipis, entre ells nombrosos primers edils de les diferents localitats de La Vall d’Albaida com els alcaldes de Bocairent, Josep Vicent Ferre; el d’Albaida, Josep Albert; o el d’Aielo de Malferit, José Luis Juan.

Quant a altres personalitats, des del mon empresarial el President de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció, Francisco Zamora; el President de la Confederació Empresarial Valenciana, Vicepresident CIERVAL i membre de la junta de la CEOE, Salvador Navarro; el President de FEPEVAL (Federació de Polígons Empresarials de la CV) Santiago Salvador; el President i el Secretari de la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL), Rafael Pla i Vicente Donat; així com la presidenta del Círculo de Empresarios de la Marina Alta (CEDMA), Sonja Dietz. Així mateix, han confirmat la seua presència  representant de les Forces i Cossos de Seguretat, del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, i de les distintes associacions veïnals d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …

Un comentari

  1. Rafael Rovira
    Rafael Rovira

    Prefereixo pensar que tans politics venen per la calitat de la Entrada d’Ontinyent. Malauradament estem en vespres electorals.