IniciGeneralL’exministre López Aguilar presentarà a Ontinyent les polítiques dels socialistes

L’exministre López Aguilar presentarà a Ontinyent les polítiques dels socialistes

Els socialistes de La Vall suspendran els actes electorals de diumenge per recolzar la manifestació contra la planta de residus animals de La Pobla del Duc

L’exministre de justicia Juan Fernando López Aguilar, presentarà el proper divendres a Ontinyent les polítiques dels socialistes “per defensar una Europa de les persones, i no dels mercats com vol el PP”. Així ho avançaven hui el Secretari General del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, i el coordinador comarcal de la campanya dels socialistes, Antonio Esquinas, qui anunciaven que el partit va a augmenta esforços per destacar la importància dels comicis europeus “front un Partit Popular en crisi que prefereix que la gent no vote a estes eleccions”.

La programació prevista pels socialistes de La Vall a esta campanya, però, tindrà una pausa diumenge 18 de maig, quan es suspendran els actes electorals a la comarca per recolzar la manifestació convocada a Castelló de Rugat contra la planta de residus animals que el Consell vol autoritzar a La Pobla del Duc. Antonio Esquinas explicava que el lema d’esta manifestació serà “una comarca, una força”, i que d’acord amb açò, “convidem a la resta de partits a unir-se i participar contra els abusos del capital i contra el medi ambient que suposa aquesta planta”, incidia.

Abans, l’acte central de la campanya europea a La Vall d’Albaida tindrà lloc divendres 16 de maig al Parc de Pere IV del barri de Sant Rafel d’Ontinyent, on es disposaran diversos tallers i activitats de manera prèvia a un mítin que començarà a les 19:30 hores i on a més de López Aguilar, membre de la candidatura del PSOE a les eleccions al Parlament Europeu, tornarà a visitar Ontinyent el líder dels socialistes valencians, Ximo Puig.

Jorge Rodríguez explicava que “front un PP en crisi a La Vall d’Albaida, amb un President comarcal sense recolzaments al seu partit, i un portaveu a Ontinyent al que acompanyen només 2 dels seus regidors en l’inici d’esta campanya, els socialistes anem a donar-ho tot perquè la gent siga conscient del que ens juguem a Europa, que és anteposar a les persones, com volem els socialistes, o als mercats, com sempre ha defensat allà on governa el Partit Popular”, concloïa.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular