02/12/2023 - 15:21
Més

  Jorge Rodríguez destaca l’oferta musical “ampla i molt diversa” que va reunir ahir 10.000 espectadors a Ontinyent

  Altres notícies

   

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha fet una valoració “molt satisfactòria” de la programació musical municipal de la Setmana Gran de les festes de la ciutat. Més de 10.000 espectadors de totes les edats van acudir a les diferents activitats organitzades ahir i impulsades des de l’Ajuntament. Rodríguez ha destacat l’elevada assistència als espectacles “Pequelandia” i “La Vuelta al Mundo”, amb més de 3.000 persones cadascun, així com al concert de Malú, que va reunir més de 4.000 espectadors i, segons l’alcalde, va ser el “colofó” d’una oferta musical “ampla i molt diversa”.

  Majors, menuts i joves van comptar amb espectacles adreçats específicament per a ells i que van gaudir d’una ampla acceptació. “Enguany hem continuat apostant per una programació ampla i molt diversa”, ha explicat l’alcalde. El Meruts Festival, al qual van assistir més de 3.000, va obrir aquest dimarts l’agenda musical de les festes. Les activitats programades per l’Ajuntament d’Ontinyent com a complement a la programació festera de la Setmana Gran de Moros i Cristians van continuar ahir, amb l’actuació de Malú com a plat fort i la Glorieta convertida un any més en el principal escenari musical de la ciutat.

  Més de 3.000 persones van acudir a la Glorieta durant la vesprada d’ahir per a veure l’espectacle “Pequelandia” i altres 3.000 més per la nit, per a presenciar “La Vuelta al Mundo en 80 Minutos”. Aquestes activitats van cridar l’atenció de centenars d’ontinyentins i visitants que van acudir a aquest espai que, com cada any a finals d’agost, es va omplir de gom a gom.

  El musical “Pequelandia” va reunir un públic familiar amb una història que incorporava coneguts personatges de ficció infantils, clàssics com els barrufets i més moderns com Bob Esponja, Pocoyo o Buzz Lightyear. Amb una posada en escena que mesclava narració amb cançons i coreografies, l’espectacle va animar la vesprada ontinyentina i va fer gaudir els més menuts.

  “La Vuelta al Mundo en 80 minutos” va tornar a omplir la Glorieta per la nit. Pensat per a un públic de més edat, aquest espectacle s’inspirava en la novel·la de Julio Verne per a oferir un muntatge amb 30 artistes entre acròbates, ballarins, dansadors de capoeira, músics i actors, que representaran un viatge per les diverses cultures que es poden trobar en un volta pel món.

  Però, tal i com va ressaltar l’alcalde, el “colofó” a l’oferta musical impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, va arribar amb el concert de Malú al camp de futbol “El Clariano”. “Per a nosaltres era una prioritat recuperar el concert de festes. Ja ho vam fer l’any passat amb les actuacions d’Alejandro Sanz i Melendi i enguany hem tingut el plaer de veure i escoltar a Malú a Ontinyent”, ha assenyalat Rodríguez. L’alcalde s’ha congratulat per les “més de 4.000 persones que van gaudir de la cantant i van eixir molt satisfetes”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -