Dimiteix Sergio Ramiro, regidor i portaveu de Ciudadanos a Ontinyent

1

Sergio Ramiro, regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent i portaveu del grup municipal de Ciudadanos, deixa el seu càrrec al consistori.

En declaracions a Televisió Digital d’Ontinyent, Ramiro ha explicat que abandona el càrrec per motius personals d’índole laboral, ja que el seu treball l’obliga a viatjar i estar fora del poble sovint, fet que dificulta l’acompliment de la tasca de regidor de manera adequada.

L’encara regidor ha afirmat que li hauria agradat continuar durant un temps, però que les dificultats per compatibilitzar ambdues tasques i l’arribada d’un nou curs polític en aquest mes de setembre convertien aquest moment en el més apropiat per portar a terme el canvi. Sobre aquest canvi, ha apuntat que el cap de setmana se celebrarà una Junta de partit on s’escollirà el seu successor, que serà una persona que tinga més facilitat per poder estar a Ontinyent, i que ocuparà tant el càrrec de regidor com el de portaveu del grup municipal.

L’edil ha explicat, a més, que ja ha comunicat la seua renúncia a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i que dilluns es farà formalment oficial.

Ramiro ha volgut agrair al conjunt de la corporació municipal el tracte rebut durant aquest any de regidor i ha destacat la capacitat de diàleg i de debat existent. Així mateix, ha assenyalat el privilegi que ha suposat ocupar el càrrec pel fet d’entrar en contacte i conéixer diferents associacions i col·lectius locals que sempre s’han mostrat atents i oberts.

Per últim, ha agraït el treball portat a terme pel grup municipal de Ciudadanos i ha expressat la seua confiança en la nova etapa que comença i que ha de basar-se, segons paraules del mateix Ramiro, en continuar treballant pel poble.

Comments are closed.