25/06/2022 - 14:09
IniciCulturaCooperants de l’associació mexicana El Puente agraeixen la implicació d’Ontinyent amb projectes...

Cooperants de l’associació mexicana El Puente agraeixen la implicació d’Ontinyent amb projectes solidaris

Una representació de membres del Consell de Cooperació d’Ontinyent, presidida pel coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, i la regidora de Cooperació, Katty Ushiña, rebia hui a l’antic Saló de Plens a Rafael Montero, membre de l’Associació de Desenvolupament Tecnològic i Serveis Comunitaris El Puente, que ve donant suport a les comunitats indígenes de Chiapas (Mèxic).

Montero, que exposava la seua experiència, es troba a la ciutat convidat per la ONG Pau i Solidaritat-PV que estant treballant amb dita associació des de 1996, donant suport al Programa de Desenvolupament Rural Sostenible, que compta amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent a través del Consell Municipal de Cooperació i la Diputació de València.

En concret, amb els fons aportats des d’Ontinyent als últims anys s’ha pogut realitzar millores a projectes de cooperació sostenibles en comunitats indígenes, com ara xarxes de sanejament d’aigües potables o sistemes de calefacció. Tant des de “El Puente” com des de Pau i Solidaritat s’ha reconegut l’esforç de l’Ajuntament, que amb el seu Consell de Cooperació “és una referència” tant pel que fa a la seua activitat com sensibilitat amb el tercer món.

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents