20/05/2024 - 4:30
Més

  Albaida dedica una programació especial pel Dia Mundial del Turisme

  Altres notícies

  Albaida, com ja és de costum, organitza un calendari d’esdeveniments per a commemorar el Dia Mundial del Turisme, que se celebrat el 27 de setembre. Des del departament de Turisme el seu regidor, Josep Manuel Juan, ha destacat “la importància de situar Albaida com un dels atractius turístics de la Comunitat, tenim recursos, voluntat i la força suficient per aconseguir-ho i així ho demostra l’excel·lent programació que un any més gaudirem al voltant d’aquesta data” i a més a més “en un moment històric on s’ha demostrat que les destinacions com Albaida són segures davant la pandèmia i ofereixen atractius singulars en quant a monuments, tradicions, natura o gastronomia”.

  La programació arrancarà amb la presentació del llibre Lucrecia Borgia (1480-1519): bajo una nueva luz de l’autora Isabel Barceló  que tindrà lloc el divendres 24 de setembre a les 20.00 h a la Sala Gòtica del Palau dels Milà i Aragó, amb la participació de l’autora acompanyada per Susana Vilaplana. El Palau està intrínsecament relacionat amb els Borja, cal recordar que la seua aparença actual des de la plaça és deguda a la seua relació amb la família valenciana més poderosa de la història, i serà el millor contenidor per a reviure i reivindicar la figura maltractada d’una dona avançada al seu temps com Lucrècia de Borgia.

  Aquest mateix cap de setmana, el diumenge 26 de setembre, i de forma gratuïta a les 11.30 h es viurà l’activitat anomenada Assalt al Castell d’Albaida, on xiquetes i xiquets podran recrear una construcció defensiva; i per acabar amb la programació es realitzarà el 2 d’octubre a les 12.30 h  una visita guiada gratuïta al Palau dels Milà i Aragó. Per a més informació i reserves es pot contactar al telèfon 96 239 01 86 o al correu electrònic albaida@touristinfo.net on se’ls informarà de les normes COVID-19 vigents per al desenvolupament de cadascun dels esdeveniments.

  Enguany el Dia Mundial del Turisme és molt especial per a la ciutat d’Albaida a l’haver segut declarades les festes de Moros i Cristians de la localitat com d’Interès Turístic de la Comunitat. Així doncs, s’acudeix amb les forces renovades a la Fira de les Comarques d’aquest cap de setmana a València, on hi haurà personal del departament de Turisme d’Albaida per apropar tot el potencial de la ciutat en una de les fites més importants del sector a la província.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -