21/04/2024 - 17:38
Més

  Un centenar de participants de “Majors Actius” d’Ontinyent visiten la Diputació

  Altres notícies

  El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut hui dimarts en el Saló de Plens prop d’un centenar de veïns d’Ontinyent, que han ocupat els escons dels diputats provincials per a conèixer de primera mà el funcionament de la institució. Es tracta de participants del programa “Majors Actius” impulsat pel Govern d’Ontinyent per potenciar un envelliment actiu i saludable entre els majors de 55 anys de la ciutat.

  El president i també alcalde d’Ontinyent donava la benvinguda als assistents i els explicava els diferents serveis que la Diputació té a la seua disposició i les inversions que efectua la corporació valenciana per a millorar les infrastructures i dotar les localitats de serveis fonamentals.

  La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, recordava que als tres viatges culturals que s’han realitzat a la programació de “Majors Actius” (els anteriors van ser 9 de març i 4 de maig) , a més de la seu de la Diputació, s’ha pogut visitatar el MUVIM, els palaus de l’Scala i Batlia o el Palau de la Generalitat, edificis construïts entre els segles XV i XVII que amaguen entre els seus murs múltiples exemples d’arquitectura romànica, gòtica i barroca, espais d’interès que els i les assistents han descobert acompanyats d’un guia en unes visites lúdiques i alhora culturals.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -