22/05/2024 - 7:22
Més

  L’Escola d’Estiu d’Ontinyent tindrà enguany com a seu el Campus Universitari

  Altres notícies

  L’Escola d’Estiu d’Ontinyent tindrà enguany com a seu el Campus Universitari de la ciutat. Ajuntament, Fundació Campus Ontinyent i Universitat de València (UV) organitzen una activitat de la que es podran beneficiar 120 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys que gaudiran del 3 al 28 de juliol d’activitats adaptades a les seues edats al voltant de temàtiques diverses com ara solidaritat, ludoteca, esport, cuina, tallers, natura, dinàmiques de grup, autogestió, música, piscina, biblioteca, danses, jocs i excursions.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que tenir com a seu principal el nou aulari del Campus “ens permetrà comptar amb les pissarres digitals de les aules i els seu aire condicionat, dos factor positius per seguir avançant en la millora de l’oferta any rere any”. Borrell explicava que a banda del Campus “algunes de les activitats tindran lloc en altres espais, com el poliesportiu, la biblioteca o les visites a espais emblemàtics de la ciutat, participants els xiquets i xiquetes repartits en 5 grups de 24 integrants cadascú”. Borrell explicava que hi haurà un total de 120 places, part de les quals seran cobertes per xiquets i xiquetes usuaris del programa municipal de servei nutricional.

  L’horari serà de 9 a 14:00 hores i el preu serà de 120 euros, als que es podran afegir altres 80 per part de qui desitge comptar a més amb servei de menjador de 14:00 a 15:00 hores, tal com s’exposa en el full d’inscripció que s’estan repartint a les escoles i que es podrà lliurar fins al 23 de juny al Campus o al Departament d’Educació de l’Ajuntament. Els detalls del funcionament de l’escola s’explicaran en una reunió informativa el dia 26 de juny a les 19:00 hores al Campus. Pel que fa als monitors, s’informarà per correu electrònic als estudiants de Magisteri i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus ontinyentí, fent la selecció la Universitat de València.

  El regidor tenia paraules d’agraïment per la col•laboració de la Fundació Universitaria i del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i recordava que els majors de 12 anys també comptaran amb una oferta d’activitats per a l’estiu amb el programa “Activa’t” que ofereix el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amb la col•laboració de l’Ajuntament i l’IVAJ.

  El Cap de Serveis del Campus d’Ontinyent, José Cantó, explicava que aquesta escola d’estiu “és una prova més dels avantatges que comporta per a Ontinyent ser ciutat universitària, adaptant una activitat que es fa a la ciutat de València a l’entorn per donar resposta a les necessitats locals”. Cantó recordava que altre avantatge constatable en esta mateixa setmana és que l’aulari del Campus d’Ontinyent acull les proves d’accés a la universitat, que des d’enguany s’han de realitzar en seus universitàries. Comptar amb el Campus d’Ontinyent ha permès a l’alumnat de la ciutat i poblacions veïnes fer ús d’estes instal•lacions per evitar desplaçaments.

  José Cantó aprofitava per avançar que el proper 14 de juny tindrà lloc a les 19:00 hores al Teatre Echegaray l’acte de graduació de l’alumnat d’Unisocietat que ha finalitzat el cicle de 3 cursos d’esta oferta formativa per a majors de 30 anys. Estos alumnes podran continuar la seua formació accedint a l’extensió del programa, “Unisocietat Plus”, les matrícules per a la qual, com per als primers cursos del programa, es podran efectuar del 3 al 14 de juliol al Campus d’Ontinyent.

  Per altra banda, Óscar Borrell recordava al marc de l’oferta lúdic-educativa per a escolars aquest estiu que s’han obert les inscripcions en els cursos de natació per a nascuts en 2013 i anteriors. Es compta amb un total de 50 places per torn, amb torns de 1 hora a les 11, 12, 17, 18 i 19 hores, amb possibilitat d’apuntar-se per als períodes del 3 al 14 de juliol i 17 al 28 de juliol, i preus que van dels 17 a 35 euros.

  A més a més, l’Ajuntament torna a ofertar les Escoles Esportives d’Estiu, durant 3 quinzenes i amb 60 places i u npreu de 20 euros per quinzena: del 3 al 14 de juliol, del 17 al 28 de juliol, i del 31 de juliol a l’11 d’agost. En aquest cas podran inscriure’s els nascuts entre 2005 i 2011, podent apuntar-se fins al 9 de juny els qui vullgen inscriure’s a les 3 quinzenes, i la resta des del 12 de juny fins que es cobrisquen les places.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -