Cap de setmana de reforestacions a la serra d’Agullent

0
Cap de setmana de reforestacions a la serra d’Agullent

L’Associació de Voluntaris la Codolla ha organitzat per aquest cap de setmana del 8 i 9 de febrer dues matinals de reforestació a la serra d’Agullent. Les persones interessades en participar en la reforestació, que es farà als voltants de la Font Maciana,  poden reforestacio agullentapropar-se a la zona de reforestació entre les 8:30h i la 1 del migdia. Els voluntaris cal que es porten guants i aixada.

En tant que la regidoria de Medi Ambient oferirà esmorzar als participants, els voluntaris que tinguen clara la seua participació es prega que confirmen la seua assistència a la Casa de la Cultura d’Agullent, o al telèfon 96 290 74 72, abans del cap de setmana.

Els xiquets i xiquetes també reforesten

Les accions amb motiu del Dia de l’Arbre arrancaran a Agullent el divendres 7 de gener amb una plantació escolar a càrrec dels alumnes del CP Sant Vicent Ferrer. El dissabte 8 de matí els xiquets participants als tallers municipals dels Dissabtes Divertits també s’arrimaran a la serra a reforestar, i repetiran experiència el dissabte 1 de març.

No hi ha articles per mostrar