Caixa Ontinyent contracta energia 100% renovable

0

Caixa Ontinyent ha signat hui un acord amb Iberdrola perquè el subministrament de la seua energia siga 100% renovable en la nova seu central, en les seues 48 oficines i en els centres d’obra social que l’entitat gestiona directament.

A més, s’adquireix el compromís per part de l’entitat perquè les futures contractacions d’electricitat estiguen també Certificades amb Garantia d’Origen 100% renovable, i s’estudiaran les característiques específiques de cada oficina o edifici per a optimitzar recursos.

L’acord s’ha signat hui entre Iberdrola, representat pel seu Delegat Comercial a la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, i Caixa Ontinyent, representada pel Cap d’Operacions i Mitjans, Vicente Sanchis.

Tal com ha explicat Vicente Sanchis, ”conforme al nostre compromís amb el medi ambient, hem optat per contractar energia renovable, és a dir, procedent al 100% de fonts netes, que respecten el medi ambient i eviten les emissions de CO2 i altres gasos contaminants. En aquest sentit, Iberdrola és el proveïdor que majors garanties ens oferia quant a subministrament procedent d’aquestes fonts per a tots els nostres centres i oficines”.

Per la seua banda, Joaquín Longares ha manifestat que és una “satisfacció contribuir juntament amb Caixa Ontinyent a la protecció del medi ambient, ratificant així el ferm compromís d’Iberdrola per un model energètic més sostenible i amb més energies renovables”.

Caixa Ontinyent manté una política de responsabilitat social en la qual inclou el seu compromís amb el medi ambient. Una de les seues línies d’actuació estratègiques és l’aplicació de sistemes de gestió ambiental encaminats a reducció de paper, racionalització dels consums energètics i foment de la reutilització, reciclatge i gestió de residus.

El seu nou edifici central de la plaça Sant Domingo és un exemple precisament de l’aplicació de tecnologies encaminades a l’eficiència energètica, havent obtingut la màxima qualificació de l’Institut Valencià de l’Energia (IVACE) en aquest sentit.

Font: Caixa Ontinyent