11/12/2023 - 10:47
Més

  Comencen les obres de neteja i reconstrucció del riu Clariano a Ontinyent

  Altres notícies

  La Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) ha iniciat aquesta setmana les obres de neteja i reparació del riu Clariano al seu pas per Ontinyent.

  Aquestes actuacions, que compten amb un pressupost de 150.000 euros, consistiran en la neteja del llit del riu i la reconstrucció dels desperfectes ocasionats pels temporals de pluja de desembre del 2016 i gener del 2017. Així, per una banda es retirarà la vegetació acumulada al llarg del riu, que està provocant obstruccions, i per altra es reconstruiran els marges erosionats per l’aigua.

  Les intervencions es realitzaran, segons comunicava la Confederació Hidrogràfica del Xúquer a l’Ajuntament, a les zones del Molí del Pas, el Pantà, el Pou Clar, el Filaner, la depuradora, la zona de la Baronia. També s’actuarà en el llit del riu Clariano al seu pas pel Pont Vell i el Pont de santa Maria, així com el Camí Vell de Xàtiva.

  L’Ajuntament ja havia demanat aquestes actuacions setmanes enrere, pel perill que suposava la vegetació situada a les vores del riu en cas d’una nova crescuda. Tant l’alcalde, Jorge Rodríguez, com el regidor de Territori, Jaime Peris, es van reunir amb la presidenta de la CHX, Ángeles Ureña, per transmetre-li aquesta necessitat. A la reunió va quedar confirmat que les obres arrancarien després de Pasqua i s’espera que acaben abans d’estiu.

  Font: Levante-EMV i redacció pròpia

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -