Imatge d'arxiu

Baixen un 25% els accidents de trànsit a Ontinyent

Les multes també s’han reduït en un 30% al mateix període

Els accidents de trànsit amb ferits a Ontinyent s’han reduït en més d’un 25% a 2011 respecte de la mitjana dels últims 5 anys. Segons dades fetes públiques des de la Policia Local, al llarg de 2011 es van registrar un total de 38 accidents amb ferits a la ciutat, xifra inferior en un 25’5% als 51 de mitjana que s’han registrat al període 2007-2011. En estos 5 anys s’han comptabilitzar un total de 255 d’estos sinistres, dels que 63 van ser per atropellament, sent també 2011 l’any amb menys successos d’aquest tipus, amb un total de 10.

El regidor de Policia Local i Trànsit, José Mª Hoyos, valorava estes xifres com a “molt positives, ja que inclus en algún mes concret, com va ser el de setembre, no vam haver de lamentar cap ferit per accident de trànsit a Ontinyent”. José Mª Hoyos recordava que en 2006, sent alcalde el socialista Manuel Reguart, es va realitzar un estudi dels punts amb major incidencia d’accidents de transit coordinat per l’actual intendent de la Policia Local, José Alberto Policarpo, estudi que va comportar l’adequació d’estos punts, el que va permetre una reducció del 50% respecte dels sinistres que hi havien fins aleshores. “L’objectiu ha de ser sempre la xifra zero o almenys tendir a ella, i per això està previst realitzar un altre estudi semblant que ens ajude a evitar tots els accidents de trànsit que es puga a la ciutat”, avançava el regidor.

Per altra banda, les dades fetes públiques per la Policia Local al voltant de les multes imposades durant 2011 també mostren una notable reducció respecte als últims anys. En concret, al llarg de l’any passat es van interposar un total de 5.854 denúncies, quasi un 30% menys de la mitjana dels últims 5 anys (2007-2011), que és de 8.159, per a un total de 40.792 multes en aquest lustre. Comparant concretament amb l’any 2008, la reducció supera el 43%. Si s’exclouen les de l’impagament de l’O.R.E.B. o “zona blava”, comptabilitzant només les infraccions del reglament de circulació, el percentatge es dispara per damunt del 50% (6.338 multes en 2008 per només 3.204 en 2011).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …