08/12/2022 - 17:24
Més
  IniciGeneral6 rutes turístiques gratuïtes per al mes d'agost

  6 rutes turístiques gratuïtes per al mes d’agost

  L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Turisme ha programat per al mes d’agost fins a 6 rutes turístiques gratuïtes dins del calendari de rutes turístiques guiades. La regidora de Turisme, Sayo Gandia, animava a la ciutadania de totes les comarques veïnes “a participar i gaudir d’Ontinyent durant el mes d’agost. La ciutat té molts atractius que oferir i cal sumar durant aquestes setmanes la celebració de les festes de Moros i Cristians. Una bona manera de començar a descobrir la bellesa d’Ontinyent es participant en una d’aquestes rutes que són una experiència única”, manifestava.

  El passat diumenge tenia lloc la primera de les rutes de trekking aquàtic pel riu Clariano, que es repetirà aquest diumenge 11 i el proper 18 d’agost. Aquestes rutes guiades permeten als participants viure una experiència divertida per a conèixer els millors paratges naturals del terme on descobriran coves, canons, llacs així com la flora i fauna de la ciutat. Gandia destacava que aquesta ruta que arriba fins al Pou Clar té voluntat de “conscienciar a la ciutadania” perquè “tots ens estimem el Pou Clar. És un paratge que cal respetar i cuidar per poder gaudir d’ell durant molt de temps”, assegurava.

  Pel que fa al dissabte 17 i dilluns 19 d’agost, s’han programat visites als refugis antiaeris que permetran conéixer com es va viure la Guerra Civil a Ontinyent a través dels dos refugis antiaeris recentment rehabilitats. Els i les participants podran descobrir les característiques constructives de tots dos així com la seua funció en aquesta etapa de la història. Així mateix, el diumenge 25 d’agost, dintre de la Setmana Gran de Festes, s’ha previst una ruta cultural pel barri de La Vila on es descobriran els monuments més importants que guarda la ciutat alhora que es coneixeran anècdotes i fets sorprenents.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit