13/07/2024 - 12:48
Més

  La Policia Nacional troba 560 plantes de marihuana a una nau industrial d’Ontinyent

  Altres notícies

  En la jornada d’ahir, 14 de juliol, efectius de la Policia Nacional van desmantellar una plantació de marihuana en la ciutat d’Ontinyent i van detindre a un home de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

  Segons ha confirmat a Televisió Digital d’Ontinyent la Policia Nacional, el detingut, de 27 anys, no tenia antecedents penals i va ser arrestat a les 15:45 hores de la vesprada, quan membres de la Policia Nacional van posar en marxa l’operació per accedir a l’interior de la nau industrial. Una vegada dins, van ser requisades 560 plantes, que sumaven 18 quilograms de marihuana, a més de 88 balasts elèctrics i 88 llums de gran potència amb les seues bombetes. Els agents, a més, van observar que l’entrada dels cables de subministrament elèctric semblava estar manipulada. Pel que fa al detingut, es trobava dins la nau en el moment del registre policial.

  Aquesta operació, portada conjuntament per la Brigada Provincial de Policia Judicial de València i agents de la Comissaria d’Ontinyent, va començar temps enrere, quan la Policia va rebre un avís sobre l’existència d’una olor estranya en una nau industrial de la ciutat. Els agents van començar un procés de vigilància i observació de l’espai i van confirmar la presència d’eixa forta olor a marihuana, com també el soroll constant d’aparells d’aire condicionat en marxa, que no es corresponien amb el volum d’activitat industrial de la nau.

  El detingut ha passat a disposició judicial.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -