valencia turisme fitur

45.000 participants i 50 guanyadors en la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”

Pablo Úbeda destaca l’augment en un 20% dels establiments implicats i en 8.000 de les butlletes participants.

La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” ja té guanyadors, un total de 50, d’entre les 45.000 butlletes participants. El palau de la Vila d’Ontinyent acollia hui el sorteig de regals d’esta iniciativa de dinamització comercial impulsada pel Govern d’Ontinyent en el marc de la campanya nadalenca “Ontinyent Il·lusiona”, que comptava amb la col·laboració de les associacions de comerciants locals, oberta a tot el comerç de la ciutat.

Cada premi consta d’un xec regal pel valor de 50 euros, que cal gastar fins al 31 de gener en qualsevol dels 127 comerços participants en la campanya, que reparteix en total 2.500 euros entre els clients que han fet les seues compres a Ontinyent durant la campanya de Nadal.

El Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, tenia paraules d’agraïment tant per als comerciants que han participat de la iniciativa com per als clients dels establiments locals que han optat per fer les seues compres nadalenques a Ontinyent, i destacava que l’augment en un 20% dels establiments implicats, i en 8.000 de les butlletes participants “demostren que estem anant en la bona direcció en treballar junts per fer de la nostra una ciutat d’atracció per als veïns de tota la comarca”, manifestava.

Úbeda i un grup de representants de les diverses associacions de comerciants, (El Llombo, Sant Rafel, Comerç IN, SOC i AHVAL) eren els encarregats d’extraure els noms dels guanyadors i els seus corresponents regals a les urnes on estaven les 45.000 butlletes participants comptabilitzades. Els agraciats i agraciades seran ara avisats telefònicament per tal d’acudir a replegar els seus premis en un acte públic que tindrà lloc la propera setmana al palau de la Vila.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi