Rocheltex guanya les 12 hores de futbol sala de L’Olleria

0

Este passat cap de setmana, s’ha disputat al pavelló esportiu de la Solana la última de les competicions esportives de l’estiu, les 12 hores de futbol sala de categoria cadet. A la competició participaven un total de 12 equips de diferents localitats de la comarca de la Vall d’Albaida. La competició va transcórrer amb molt bon ambient, sempre amb molta gent al pavelló per vore els diferents partits que es van realitzar. Dissabte de vesprada, ja amb la fase final de la competició, amb les semifinals i la final, va ser quan més ambient va haver a la instal·lació.

Rocheltex guanyador futbol sala Olleria 2013A les semifinals arribaren els 4 equips més forts de la competició, en la primera semifinal s’enfrontaren el Pepe Team i el Kiosko Mila, i va ser éste últim equip qui va prendre clar avantatge des d’un principi i va saber administrar-lo fins al final de l’encontre per acabar imposant-se amb un resultat de 3 gols a 6. L’altra semifinal enfrontava als equips de la Tisana i Rocheltex, éste últim començà el partit fort i en pocs minuts es posava 0 a 2 a favor però l’equip de la Tisana aconseguia empatar abans de la segona part. Al segon període el Rocheltex va fer uns bons primers minuts per deixar el marcador amb el definitiu 2 a 4.

D’esta manera, a la final s’enfrontaven els equips Kiosko Mila i Rocheltex, en una final que s’esperava molt igualada, però que finalment no va ser així, ja que el Rocheltex prenia un clar avantatge des del principi posant-se 1 a 4 al finalitzar la primera part. La segona part, que ja venia molt condicionada pel resultat, va ser molt ben controlada per l’equip que anava davant en el marcador i acabà amb un marcador final de 2 gols a 6.

El regidor d’Esports, Vicente Oviedo present en la final, va felicitar a guanyadors i finalistes,  i els va fer entrega d’un trofeo. Oviedo, feia un balanç molt positiu de totes les competicions que ha acollit el mes de juliol en què “hem pogut veure una gran varietat d’esports i hem disfrutat amb els partits que han transcorregut amb total normalitat i en bon ambient”.

Publicitat