18 alumnes inicien les classes del III Curs de Direcció Musical La Nova

0

Des d’este dilluns i fins al dissabte  21,  L’Olleria acull el III Curs de Direcció Musical que organitza l’Agrupació Escola Musical la Nova junt amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Olleria.

Curs Direcció Nova Olleria 201318 són alumnes que participen enguany, provinents de diversos punts de la geografia espanyola i d’Alemanya. Enrique Garcia Asensio serà un any més l’encarregat d’impartir este curs que finalitzarà el dissabte 21 amb un concert obert a tot el món en el Teatre Goya i en el que es podrà veure dirigir a la banda de La Nova per part d’alguns alumnes i del mestre Enrique García.

El teatre Cervantes, en el que es realitzen les classes teòriques d’este curs, acollia este matí l’obertura amb la presència del regidor de Cultura, Jesús Engo, el president de La Nova, Juan Massanet, el coordinador i director de la banda de La Nova, José Ureña i el Mestre, Enrique García Asensio. Tots donaven la benvinguda als alumnes i els animaven  a disfrutar i aprofitar al màxim esta setmana.