28/11/2023 - 15:05
Més

  La piscina municipal d’Albaida oferix tractament per als malats d’Alzheimer

  Altres notícies

  Els malalts d’Alzheimer d’Albaida participen aquest estiu d’un programa d’activitats a la piscina municipal posat en marxa per l’associació AFMAVA amb el suport de l’Ajuntament del municipi, que assumeix la totalitat dels costos de la iniciativa.

  Malats Alzheirmer Albaida 2013La regidora de Benestar Social,  la socialista Eva Tormo, ha explicat que es tracta d’eixides setmanals a la piscina en grups reduïts de 5 usuaris, que acudeixen gratuïtament acompanyats per una fisioterapeuta, una psicòloga i una de les auxiliars del centre: “Des de la Regidoria de Benestar Social i des de l’Ajuntament volem estar al costat de tots i totes, i des del primer moment ens va semblar que aquesta era una idea molt interessant, ja que permet que els qui pateixen esta malaltia tinguen la opció de gaudir de la piscina d’estiu com la resta dels ciutadans, i a més aportar-los altres beneficis molt diversos”, explicava la regidora.

  Montse Vidal, Treballadora Social d’AFMAVA ha explicat que entre els aspectes que es treballen estan les relacions socials, l’orientació temporal, l’oci o les activitats de la vida diària, així com obtenir beneficis en la salut física com la millora de la circulació, la coordinació, l’equilibri o la mobilitat articular. Els exercicis en l’aigua es realitzen a la piscina de poca profunditat i a la piscina menuda. Des d’AFMAVA s’ha valorat com a “tot un èxit” l’inici del programa, que ha estat molt ben acollit tant pels usuaris com pels professionals, i s’ha agraït la implicació de la Regidoria de Benestar Social en la iniciativa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -