Aquest cap de setmana Ontinyent s’ha convertit en el punt de trobada de quasi 800 duatletes arribades i arribats de tota la Comunitat. Un any més, i amb la celebració del 10é aniversari d’aquesta prova disputada a la capital de la Vall d’Albaida, la Lliga de Clubs Caixa Popular ha tornat a la ciutat.

Des de primera hora de la vesprada del dissabte, a partir de les 14:30 hores, les eixides de les diferents modalitats han anat succeint-se a les portes del Poliesportiu Municipal, sent els participants del duatló en distància Super Sprint (2500m de carrera a peu, 10 kilòmetres de ciclisme i 1500m de carrera a peu) els primers en recórrer els carrers del barri ontinyentí del Llombo.

Pel que fa a la distància Sprint, entre les 16.00 i les 16.30 hores, els clubs inscrits en la Lliga de Clubs Caixa Popular es van convertir en protagonistes. En aquesta ocasió, les i els duatletes van haver de completar dues voltes a un circuit definit pels carrers del Llombo fins completar 5.000 metres de carrera a peu per a, seguidament, pedalejar en direcció a la població veïna de Fontanars dels Alforins (20 kilòmetres). Finalment, una volta al mateix circuit de carrera a peu (2.500 metres) servia per completar aquesta prova.

Josep Gómez, membre del CEA Bétera, i Karen Faus, del Club Triatló Benirredrà, van estar els guanyadors de la categoria absoluta masculina i femenina, respectivament, en distància sprint. En distància supersprint, en la modalitat individual, Sergio Domene (corredor independent) i Elena Badenes (del Club Triatló Alberic) es van proclamar campions de la prova.

Respecte de la classificació masculina de la Lliga de Clubs Caixa Popular, el Tripuçol es col·loca en primera posició al aconseguir la victòria en primera divisió, seguit del CT Huracán Valencia. El Club Triatló Onitnyent, en segona divisió, encapçala la classificació seguit del Trilavall. En primera divisió femenina, el CEA Bétera es manté en el més alt de la taula, mentre que en segona divisió el CD ADESAVI San Vicente Triatlón, amb una tercera posició en Ontinyent, es col·loca líder.