29/03/2024 - 7:00
Més

Nico Azorín acaba el 16é al Campionat d’Espanya Cadet

Altres notícies

El jove atleta ontinyentí del CAVA-Sotcklogistic Nico Azorín va participar el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya cadet en pista coberta, en la prova dels 1000 llisos. Nico va tindre una bona actuació en el seu debut a un campionat d’Espanya en pista coberta ja que, tot i no passar a la final, que acabar en el lloc 16è de tots els participants, amb un temps de 2’46”91 i es va quedar molt a prop del seu millor temps en la distància. Azorín va participar a la última de les tres semifinals que es van disputar, on va arribar sisè, i de la que van passar quatre atletes a la final, en ser la més ràpida de les sèries. En total, participaren 43 atletes en la prova, dels que nomes 9 passaven a la final.

Aquest proper cap de setmana Nico tancarà la temporada d’hivern a Don Benito (Badajoz), on participarà al Campionat d’Espanya de camp a través, on acudirà amb l’objectiu d’aconseguir millorar el lloc aconseguit la temporada passada.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa