21/04/2024 - 18:02
Més

  El club triatló Ontinyent participa en les dues proves de Cullera i al triatló de llarga distància de Girona

  Altres notícies

  Aquest cap de setmana, el Club Triatló Ontinyent ha participat en les distintes proves celebrades a la ciutat valenciana de Cullera. Dissabte era el torn dels adults amb el XXII Triatló per equips de Cullera, integrat al calendari de la Lliga de Clubs Caixa Popular, mentre que diumenge les xiquetes i xiquets de l’escola ontinyentina van competir en format aquatló. Una prova pertanyent als Jocs Escolars Vialterra organitzats per la Generalitat Valenciana i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

  Pel que fa a la competició del dissabte, dos equips masculins i un femení van completar els 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu que conformaven la penúltima prova de la Lliga de Clubs. Quique Campos, Antonio  Tortosa, Fernando Silvestre, Josep Barberà, Toni Bataller, Pau Extremera, Gabri Vidal, Enrique Torras, Arán Reig, Yolanda Valdés, Marta Tolsà, Laia Garrido, Eva Gandía i Ana María Candrea van ser els integrants dels equips.

  Diumenge de matí, Enrique Torras i Ana Maria Candrea tornarien a Cullera per a prendre l’eixida de l’aquatló, juntament amb 15 companyes i companys més de l’Escola del Club Triatló Ontinyent i acompanyats dels seus entrenadors Joan Blasco i Jordi López. Amb aquesta nombrosa participació, el club ontinyentí va estar representat en les tres categories participants: juvenils, cadets i infantils.

  Al mateix temps que tenia lloc l’Aquatló de Cullera, Vicente Granero començava a sumar un nou triatló de llarga distància (coneguda com a IronMan) al seu palmarés amb el Tradeinn 140.6 Triathlon 2022 de Girona. Poc més de 13 hores van transcórrer des que Granero va entrar a l’aigua fins que va creuar l’arc de meta. Entre mig, 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres i 42 quilòmetres de carrera a peu.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -