25/06/2022 - 13:01
IniciEsportsOntinyent augmenta en un 40% les subvencions municipals a clubs i entitats...

Ontinyent augmenta en un 40% les subvencions municipals a clubs i entitats esportives

L’Ajuntament d’Ontinyent obria aquest dimarts 21 de juny i fins al 11 de juliol el termini perquè les entitats esportives opten a subvencions municipals, una convocatòria que enguany compta amb una dotació econòmica de 38.000 euros, superior en un 40% als 27.000 de l’edició anterior.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que aquest augment arriba després de la posada en funcionament en 2021 del nou sistema de concurrència competitiva en atenció a una demanda del Consell Municipal d’Esports. “Ara volem fer un pas més enllà i augmentar la dotació econòmica i amb ella el suport als clubs i entitats esportives locals”, assenyalava.

L’anunci de la convocatòria s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província, i les bases poden ser consultades a l’enllaç https://www.ontinyent.es/pagina/subvencions-2022 o accedint des de la pàgina web municipal seguint la ruta Ajuntament-Àrees-Esports-Subvencions 2022. La present convocatòria serà aplicable a les sol·licituds de subvenció presentades per a les activitats a realitzar en la temporada esportiva 2021-2022 o bé per a l’any 2022 depenent de quina siga la d’aplicació per a cada entitat sol·licitant.

La quantia màxima de cada subvenció atorgada a l’emparament d’esta convocatòria no podrà excedir en cap cas del 50% del cost del programa anual de l’entitat ni superar el seu déficit previst, amb la quantia mínima a percebre de 200 €, atorgant-se en funció de la baremació obtinguda seguint els criteris establerts en cada convocatòria.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents