25/06/2022 - 12:53
IniciOntinyentJordi Vallés planteja al director de l’IVAJ l’augment de la inversió autonòmica...

Jordi Vallés planteja al director de l’IVAJ l’augment de la inversió autonòmica en atenció especialitzada per al jovent

El regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jordi Vallés, plantejava esta setmana al director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, l’augment de la inversió de la Generalitat Valenciana en atenció especialitzada per al jovent als municipis valencians.

Vallés feia aquesta petició al marc de la trobada dels municipis valencians de les comarques centrals adherits a la “Xarxa Jove” que tenia lloc aquest dimarts a Xàtiva, amb la participació de regidors de joventut i tècnics. El regidor ontinyentí tenia paraules d’agraïment per a l’IVAJ “per la seua aposta per ajudar als municipis amb personal tècnic”, però remarcant també “la necessitat de més inversió en personal especialista, com ara psicòlegs o sexòlegs, donat que la joventut es l’etapa mes transversal i important en la formació de les persones i la societat del futur”.

Jordi Vallés també tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament de Xàtiva i la regidora Lena Baraza per l’acollida als municipis participants en la trobada.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents