20/05/2024 - 4:01
Més

  Aquest cap de setmana la “Pool Party” viatja a El Ràfol de Salem i Ontinyent

  Altres notícies

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida amb els municipis de la comarca han organitzat per aquest estiu una iniciativa plena de música, esport, sabor i diversió que porta per lema: “Pool Party 2014: sport, music and food”.

  El president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, Juan Puchades, explicava que “el darrer cap de setmana la Pool Party va estar als municipis d’ Atzeneta d’Albaida i Bellús i aquest cap de setmana viatja a El Ràfol de Salem i Ontinyent”. A més, ha afegit que “Ontinyent, capital de la comarca també participa en aquest programa coincidint amb les 24h esportives”.

  Durant les jornades de Pool Party es realitzaran sessions d’1 hora i 30 minuts d’aquafitness al preu de 3€. El preu inclou: l’accés a la piscina, les monitores, l’aquafitness, la música, el material i l’assegurança. A la finalització de l’activitat esportiva els participants podran gaudir d’una tapa, que varia segons el municipi. D’aquesta forma els assistents podran realitzar de forma lliure les dos activitats o una d’elles sense cap compromís, és a dir, realitzar l’Aquafitness al preu de 3€ i/o consumir la tapa al preu de 2€, al bar o restaurant corresponent. Es prega reservar i pagar la plaça als ajuntaments participants. En el cas d’Ontinyent han d’inscriure’s al guarda-roba d’homes de la piscina municipal.

  Pel que fa a la jornada de Pool Party de la setmana passada, el divendres 11 de juliol es va congregar a la piscina municipal d’Atzeneta un nombrós  grup d’ esportistes per tal de realitzar l’aquafitness i gaudir de la tapa, per a tots els assistents. De la mateixa forma, a Bellús es va repetir aquesta Pool Party amb un elevat percentatge de participants que van gaudir de l’activitat esportiva i el Kit Kat de Bellús.

  Respecte al proper cap de setmana, el president ha explicat que el divendres 18 de juliol El Ràfol de Salem acollirà la Pool Party, en horari de 19 a 20:30h, i amb la tapa Cojonudo més refresc. Per altra banda, el dissabte 19 de juliol serà el torn d’Ontinyent, en horari de 18 a 19:30h. En aquest cas es podrà assaborir la tapa de Braves caseres més consumició. Tot açò serà en les piscines municipals corresponents.

  Les classes d’aquafitness són realitzades per Paloma Gandia i Begoña Muñoz, dos monitores altament qualificades i avalades per l’escola de Ballet Masters d’Ontinyent. L’esdeveniment està organitzat pel departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida amb la col·laboració dels Ajuntaments de la comarca.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -