25/04/2024 - 9:52

Sis pòdiums i dos medalles autonòmiques al cross de Xàtiva

El passat diumenge 19 de gener es va disputar a Xàtiva el Campionat Autonòmic Federat de cross, que va estar marcat per les adverses condicions climatològiques, amb pluja i vent, que van condicionar la disputa de les diferents proves. Els atletes del CAVA-Stocklogistic van aconseguir un total de sis pòdiums, dels quals dos foren medalles en campionat autonòmic. Va començar el matí amb la segona victòria consecutiva d’Isabel Cháfer en categoria sub10 i va estar acompanyada en el tercer lloc per Núria Gómez, mentre que en xics Joel Gandia acabava cinquè. En categoria sub12 Roberto Soriano arribà el 11 i en categoria sub14 Ferran Reig tornava a fer una gran cursa per acabar segon, seguit per Dani Sanchis en cinquè lloc, Gabriel Donat sisè i Cristian Herrero en el lloc 16, mentre que en xiques Carla Garcia acabà la 37. En categoria sub16 gran segon lloc molt ajustat per a Héctor Tolsà, mentre que en sub18 Óscar Francés acabà el novè i Saúl Cabedo el 28. En categoria sub20 gran tercer lloc per a Aina Àlvarez, que pràcticament li asegura la participació al Campionat d’Espanya amb la selecció valenciana un any més, i mal dia per a Nico Azorín i Alex Morante que finalitzaren el 19 i el 22. En la prova senior Ruben Barber aconseguia acabar el 16 i, per últim, en categoria master, tercer lloc per a un Nacho Pastor que està fent una gran temporada, seguit en el lloc 10 per Rafa Ortiz, mentre que Gonzalo Martí acabava el 15, José Antonio Alemán el 24 i Enrique Nadal el 44.