29/05/2023 - 14:00
Més
  IniciEsportsNova reedició dels cromos de les dones esportistes d'Ontinyent

  Nova reedició dels cromos de les dones esportistes d’Ontinyent

  L’Ajuntament d’Ontinyent reeditarà segons demanda els cromos de la col·lecció “Dones esportistes d’Ontinyent”, un projecte posat en marxa per la regidoria d’Esports per tal de visibilitzar l’esport femení i promoure la seua pràctica. El regidor de l’àrea, Óscar Borrell, agraïa la bona acollida registrada a la pionera iniciativa, de la que no hi ha precedents a Espanya en l’àmbit municipal, i que va ser destacada per les esportistes olímpiques Gemma Mengual i María Vasco com “un exemple d’aposta per l’esport de base i femení”.

  Borrell explicava que “vam repartir gratuïtament 2000 albums i quasi 300.000 cromos, adjuntant-los amb la premsa, i també a les escoles, el poliesportiu, la piscina coberta o com obsequi amb la inscripció a la cursa de la dona. Són moltes les peticions que hem rebut d’accedir a més cromos per completar els àlbums, i així anem a fer-ho”, manifestava. A tal efecte, i per facilitar la recirculació i aprofitament dels cromos repetits, s’ha habilitat una fitxa on es podran marcar fins a 10 cromos que falten, i que es dipositarà al poliesportiu. Amb aquesta fulla, la persona col·leccionista haurà de deixar 10 cromos repetits, i rebrà els cromos que demanda.

  El projecte de l’àlbum compta amb el suport econòmic de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de la Universitat de València i Teika, empresa patrocinadora que també va posar en marxa una iniciativa semblant però d’àmbit autonòmic i limitat a 5 esports. Óscar Borrell destacava els bons resultats de la iniciativa, “que ha servit per contribuir a la visibilització i foment de l’esport femení i la creació de referents, a més també d’una eina de socialització per als menuts i menudes que canvien els cromos i juguen amb ells”, concloïa.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit