25/06/2022 - 12:07
IniciEconomiaL’Oficina Xaloc informa sobre la convocatòria d’ajudes europees a la rehabilitació d’immobles

L’Oficina Xaloc informa sobre la convocatòria d’ajudes europees a la rehabilitació d’immobles

L’Oficina Xaloc d’Ontinyent, ubicada al nº19 de l’edifici CREC del Carrer Maians, informa a la ciutadania sobre la nova convocatòria d’ajudes europees “Next generation” a la rehabilitació immobles. L’Ajuntament d’Ontinyent acollia esta setmana una reunió de la Comissió de Seguiment d’estes ajudes, lligades a l’eficiència energètica i convocades per la Vicepresidencia 2ª i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana. Esta comissió, integrada per representants de l’Ajuntament; COEVAL; L’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida; la d’Arquitectes; la Arquitectes Tècnics; i la d’Administradors de Finques, repassava el funcionament d’una convocatòria que pot arribar fins als 220 milions d’euros al periode 2022-2023.

El regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, explicava que l’oficina Xaloc posada en marxa a l’edifici CREC del Carrer Maians ofereix informació i detalls sobre esta convocatòria, que al cas de les vivendes atorga ajudes que poden arribar fins al 40% del cost de l’actuació amb un màxim de 3000 euros. Al cas d’edificis, tant unifamiliars com plurifamiliars, i en funció de l’estalvi energètic, les ajudes poden arribar fins al 80% del cost de l’actuació amb un màxim de 18800 euros per vivenda. Al cas de situacions de vulnerabilitat econòmica poden incremenrarse fins al 100% del cost de l’actuació i més de 20.000 euros per vivenda.

El regidor recordava que estes ajudes autonòmiques s’han de demanar a través dels professionals que apareixen a la pàgina web de la Conselleria convocant. L’horari d’atenció al públic de l’Oficina Xaloc d’Ontinyent és dilluns i dijous, de 9 a 14 hores, podent sol·licitar-se cita prèvia des de la web municipal.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents