19/04/2024 - 23:33
Més

L’ESET ONTINET suma la seua dotzena victòria

Altres notícies

L’ESET ONTINET sumava el passat diumenge la seua dotzena victòria després de guanyar al C.B.M BENIFAIÓ ROQUETTE amb un resultat de 82-64. D’aquesta manera, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet d’Ontinyent continua líder a la classificació amb dos punts més que el següent equip i sent el conjunt que compta amb menys derrotes, només dues.

Els de Nico Sánchez van controlar els dos primers períodes. Alguns errors e imprecisions al joc de l’ESET ONTINET va fer que perderen el tercer quart, encara que sempre van anar per damunt al marcador i l’equip rival no va apropar-se a menys de 5 punts. Finalment, a l’últim quart l’equip del Martínez Valls va tornar a controlar el partit.

La pròxima cita de l’ESET ONTINET serà aquest dissabte, quan viatjarà fins a Alacant per a enfrontar-se al C.A. MONTEMAR. L’entrenador, Nico Sánchez, explicava que “estem fent una temporada molt bona però sabem que no podem confiar-nos, i la derrota contra el UA FUNDACIÓN LUCENTUM ens ho va demostrar. Per això no abaixem la guàrdia i setmana a setmana continuem analitzant els nostres errors i intentant millorar de cara al partit següent. Sabem que la pista del C.A. MONTEMAR és una de les més difícils de la lliga i que tenen jugadors molt importants, i que si estan a ple rendiment tindrem un partit prou complicat” declarava l’entrenador.

D’altra banda, el sènior femení ESET ONTINET tornarà a la competició després d’una jornada de descans. Serà aquest diumenge a partir de les 16:30 hores al Poliesportiu d’Ontinyent, on s’enfrontarà al C.B. ASPE.